After Effects Tutorial – INSTANT TELEPORT to NEW YORK !! (Chroma Key Breakdown)

Get your 7 days videoblocks for FREE! :
http://videoblocks.com/TaraArtsMovie_0917

Hey guys! 😀
I’m back with a tutorial on how to INSTANT TELEPORT with Chroma Keying effect/ Green Screen Effects with After Effects.
Also with a tips on using an external plug in to make your life easier! 😀

Comments

Rizky Adhitya says:

Di tunggu versi indonesianya

TCONicon says:

Red giant trapcode suite already made my life easier with AE.

Saddam ahmad says:

Tampak bang tara skrng harus ada chanel khusus bhs inggris biar org luar pada sentolop dan ngakak

arya manda says:

Bang boleh di bantu ga ? Itu bang tara after effect cc 2017nya beli atau install download sendiri di internet ya bang ?

Nick says:

Your doing great job 🙂 I like your work

Arifandyful says:

Bang kasih subtitle dong

CNC cool angelo says:

Bang buat tutorial slowmo muzzle flash

Hery Febrian says:

ngedenkinetik..

Yudha Maulana says:

That’s Cool Vang Tara, But If You Can Make Video With Indonesian Bahasa. I Understand What You Say, But They. I’m Sorry Vang Tara I Just Give You Comment Your Video Is The Best and Funny. I Can Copy Your Face too. Thank’s Tara Arts

Rafly Syaputra says:

Bang kok untuk syuting vlog pada pakenya a7s biasa daripada yang mark 2 nya?

SoldierPod says:

1:45 what noice is that

Simon Jakub says:

Really cool tutorial, keep it up!

Rye says:

Greetings from germany

12 Yadi says:

channel YT paling bermanfat konten kontennya,
gk pelit

alif praditya says:

udh di indonesia aja kan biutipyul pemandangannya

the plasma craft says:

Akhirnya

Ar ya says:

saya menunggu dengan setia untuk ver Bahasa indonesia
karena kita sudah terikat sumpah pemuda 1 bahasa ya itu bahasa indonesia

Nadhif Hisyam says:

Sippppp

Fardan M. Azizi says:

Akhirnya upload

JendRal Naufal says:

Breakdwon? harusnya Breakdown

vfx only says:

tutorial dragon summoner :3

Agiel Dzakwamufids says:

vang kasih subtitel indo nya dong

Tara Arts Movie says:

Buat yang gak mudeng bahasa Inggris, versi Indonya hari selasa nanti yah, aye skrg lagi di luar kota… syubedubedu…

Adestya Nugraha says:

Akhirnya upload video lagi di chanel ini lo vang. Gue kangen bgt sama tutorial tutorial yg lo berikan dengan penuh kasih sayang :v salam sentolopers :g

Chandra Wisesha says:

CUCORIEL

Omar Encarnacion1 says:

Heyyy mister Tara! welcome back, can’t wait for more of you awesome tutorials bro, greetings from Dominican Republic

DENA ardian says:

Jadi gini…
.
.
.
.
.
Saia Kangend GTA v

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!